Gids voor LED-winkelverlichting

Er zijn bepaalde instellingen die speciale verlichtingsopstellingen vereisen. Workshops zijn een van die plaatsen. Ze hebben heldere verlichting nodig voor het uitvoeren van precieze taken. Taken die ook vaak potentieel gevaarlijk zijn. Maar ze hebben ook een duurzaam licht nodig dat bestand is tegen breken. En, vooral in extreme omstandigheden, hebben ze een licht nodig dat explosieveilig of dampdicht is.

Ondanks al deze gecompliceerde behoeften zijn winkellampen een zeer eenvoudige, maar effectieve verlichtingsoplossing. Winkelverlichting komt het meest voor in garages in werkplaatsen, vandaar de naam winkelverlichting, maar is niet beperkt tot die faciliteiten. check: outledtl.nl

De kans is groot dat als je op dit moment winkelverlichting hebt, het waarschijnlijk fluorescerende armaturen zijn. TL-verlichting stond ooit bekend als een energiezuinige verlichtingskeuze met een lange levensduur. En door hun heldere, witte licht zijn ze perfect voor precisiewerk. In de huidige wereld is dat echter niet meer het geval. Nu de LED-technologie steeds meer ingang vindt, is de fluorescentieverlichting op weg naar uitsterven.

Vandaag de dag zijn LED’s de ‘go to’ voor alle commerciële en industriële verlichtingstoepassingen, inclusief Shop Lights. Maar waarom zijn LED Shop Lights zo’n populaire keuze? En wat moet u weten over deze lampen voordat u ze koopt? We hebben een uitgebreide gids voor LED-winkelverlichting samengesteld, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken waar u, uw bedrijf en uw medewerkers baat bij hebben.

Waarom LED-winkelverlichting installeren?
Led Winkelverlichting Werkplaats
Om een lang verhaal kort te maken, want LED-winkelverlichting schittert elke andere soort lamp in alle categorieën. Door de vooruitgang in de technologie kunnen ze niet alleen zorgen voor een beter en helderder licht, maar ze besparen u ook geld terwijl ze aan het werk zijn.

En in feite is de meest voor de hand liggende en populaire reden om oude armaturen te vervangen door LED-verlichting om geld te besparen. LED’s zijn ontworpen om efficiënt te zijn. Ze gebruiken minimale energie om een veel helderder licht te produceren dan de meer traditionele gloeilampen en ze stralen geen warmte uit. Dit helpt om zowel de elektrische als de koelkosten te verlagen.

LED inbouwspots hebben een veel langere levensduur dan andere soorten armaturen, wat geld bespaart op de onderhoudskosten. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gedoe van het vervangen van het licht en het weggooien van de oude lampen, want LED-lampen hebben een gemiddelde levensduur van 50.000 uur en bevatten geen schadelijke chemicaliën.

LED’s bieden veel meer voordelen dan alleen het besparen van geld. Winkelverlichting wordt meestal laag bij de grond geplaatst om voor voldoende glans te zorgen. Echter, deze nabijheid van de vloer zet ze in een positie waar ze gemakkelijk kunnen worden geslagen door elektrisch gereedschap, verdwaalde voorwerpen, of andere apparatuur.

Wanneer een fluorescerende winkelverlichting breekt, sturen ze overal glas en potentieel schadelijke kwikgassen naartoe. Gelukkig is dit niet het geval als u LED-winkelverlichting heeft. LED’s zijn gemaakt van duurzame kunststoffen, dus de kans dat ze breken is veel kleiner. En zelfs als ze breken, hoeft u zich geen zorgen te maken over kwikvergiftiging of glasscherven. U kunt het gewoon opvegen en in de prullenbak gooien.

Dit zijn maar een paar van de vele voordelen die LED-lampen hebben ten opzichte van andere soorten lampen. Maar, het is veilig om te zeggen dat het kiezen van LED-winkelverlichting de heldere keuze is.

Hoe u LED-verlichting voor uw winkel moet kiezen
Als u een upgrade van fluorescenten, of echt elk licht, zal LED’s een merkbare verbetering zijn, ongeacht welke armatuur u kiest. Maar het kiezen van het juiste armatuur voor uw specifieke toepassing kan de ideale werkruimte creëren. Dat zal op zijn beurt het moreel en de productiviteit van de werknemers helpen verbeteren. Maar het kiezen van het juiste LED licht voor uw winkel is misschien niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn genoeg dingen waar u rekening mee moet houden voordat u uw beslissing neemt, en we zullen u er allemaal doorheen leiden.

Maar, zelfs voordat u begint te kijken naar LED-winkelverlichting, zijn er dingen die u in gedachten moet houden over uw huidige verlichting die u zullen helpen bij het maken van de juiste keuze. Voordat u uw verlichting kiest, moet u deze dingen in overweging nemen:

De montagehoogte van uw armaturen
De hoeveelheid tijd die de werking van uw winkelverlichting in beslag neemt
Oudere inefficiënte winkelverlichting met energiezuinige LED-winkelverlichting achteraf aanpassen
Beste toepassingen voor LED-winkelverlichting
Zoals we al zeiden, winkelverlichting is een eenvoudige maar effectieve verlichtingsoplossing. Dat wil zeggen, tenzij uw faciliteit een ander soort verlichting nodig heeft. LED’s zijn er in veel verschillende stijlen, maten en mogelijkheden. Elk met een eigen speciaal doel.

Winkelverlichting is de ideale optie om een helder, gefocusseerd licht te bieden in ruimtes met plafonds onder de 20 voet. LED-winkelverlichting zorgt voor een helder licht met weinig schittering dat kleinere ruimtes verlicht. Denk aan garages, werkplaatsen en meer specifiek aan de verlichting van de werkbank.

Aan de andere kant, als uw plafond hoger is dan 20 voet, overweeg dan de installatie van een LED-hoogbouwarmatuur. Dit zal veel beter geschikt zijn om de hele ruimte van een helder algemeen licht te voorzien