Waarom heeft uw Security nodig?

De laatste twee decennia is er in veel grotere Indianapolis-gemeenschappen een opmerkelijke verandering opgetreden. Neem bijvoorbeeld Fountain Square. Na 30 jaar van daling en inkrimping van de waarde van de eigendommen, begon het gemiddelde gezinsinkomen op Fountain Square tussen 2000 en 2010 langzaam te stijgen.

Voortdurende gentrificatie-inspanningen, samen met gewaagde investeerders die nieuwe bouwprojecten steunen en flippers die in de buurt van het centrum van de stad de vervallen woningen bijwerken, dragen bij tot de snelle groei van de huidige stadswijk.

Misschien wel de meest dramatische veranderingen die vernieuwing en uitbreiding stimuleren zijn het opleidingsniveau van de bewoners en het aantal jonge volwassenen die hebben besloten om terug te keren naar hun kinderbuurt – of te blijven, in plaats van achter het geld aan te gaan.

Bewoners zeggen dat een actieve, sterke gemeenschap heeft geholpen het criminele element eruit te duwen met behoud van de unieke sociale structuur van de gebieden. Er zijn zoveel positieve dingen aan het leven in deze gemeenschap voor gemengd gebruik, maar het aantal inbraken neemt toe.

Gelukkig maken het internet van de dingen (ivd) en de slimme huistechnologie die vandaag de dag beschikbaar is het gemakkelijker dan ooit tevoren om uw familie en uw bezittingen te beschermen.

Waarom uw Fountain Square Home een beveiligingssysteem nodig heeft
Volgens Trulia.com misdaadgegevens zijn er in de afgelopen 12 maanden 342 gevallen van diefstal en 93 gevallen van inbraak geregistreerd op het Fonteinplein. De meeste huiseigenaren kunnen niet ter plaatse zijn en hun familie en eigendommen bewaken tegen criminelen en zogenaamde indringers, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De oplossing om verlies te voorkomen is gebruik te maken van technologie om hun huizen te bewaken op elk moment dat ze weg zijn – of het nu voor een paar minuten, een paar uur of voor een langere periode is.

Hoe bescherming en gemoedsrust bieden
Monitoring & Documentatie
State-of-the-art bewakingsapparatuur en intuïtieve apps stellen huiseigenaren in staat om alles te controleren wat er in hun huis en op het omliggende terrein gebeurt.

Strategisch geplaatste camera’s in de buurt van ingangen, boven naar achteren gerichte ramen en in de nabijheid van andere gebieden met veel verkeer die gevoelig zijn voor criminele activiteiten, laten de bewoners van Fountain Square Indianapolis live-stream video zien wat er in en rond hun huis gebeurt. De functies van de app maken het mogelijk om screenshots te maken en beelden te delen. Deze functionaliteit maakt het gemakkelijker voor de wetshandhaving om mensen te identificeren die proberen, of met succes, onbevoegde toegang te krijgen of eigendommen te vernielen.

Geavanceerde, draadloze huisbeveiligingssystemen waarschuwen klanten wanneer ze vergeten hun garagedeur te sluiten en te vergrendelen en stellen hen in staat het sluitingsmechanisme te activeren om hun eigendom te beveiligen. Anderen vertrouwen op waarschuwingen en web-verbonden camera mogelijkheden om te controleren op huisdieren binnenshuis, kinderen die thuiskomen van school, en verzorgers die dagelijkse service te leveren aan oudere ouders of grootouders thuis alleen.

De beste systeemsensoren maken onderscheid tussen de bewegingen van mensen en huisdieren en bevatten functies zoals selectieve zonebewapening, waardoor mensen het hele huis of slechts enkele kamers kunnen activeren op basis van de normale dagelijkse activiteiten.

Al deze functies verbeteren de beveiliging en veiligheid in huis. En veel studies tonen aan dat criminelen de neiging hebben om buurten te vermijden waar ze weten dat ten minste een deel van de bewoners hebben geïnvesteerd in de beveiliging van hun huis.

In Vlaanderen krijg je een veilig gevoel met SDS camerabewaking